Kapat !

Şahabettin Harput: Aday Değilim

Şahabettin Harput:  Aday Değilim

EL İNSAF YAHU İÇİŞLERİ GİBİ ÖNEMLİ BİR KURUMUN MÜSTEŞARLIĞINI YAPAN BİR İNSAN
EREĞLİ'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAR MI?


Maksatlı olarak çıkarılan bu safsatalar Ulu Tanrı’nın verdiği akıl ve izana sahip olan, sözde değil de özde Ereğl'yi seven temiz vicdan sahibi hemşehrilerimizi rahatsız ediyor.
Bir süreden beri belli kaynaklardan belli amaçlarla çevreye yayılan bu türlü safsatalar gazetemize kadar geliyordu. Hem üzülüyorduk, hem de gülüp geçiyorduk.
Geçen günlerde şehitler ormanından ilce merkezine dönerken çevrenin tanınmış kişilerinden sayın Mustafa Toprak beni arabasına aldı. Henüz 50-100 metre gitmeden sayın hemşehrimiz ŞAHABETTİN HARPUT'UN belediye başkanlığına
aday olup olmadığını sorunca önce nereden duyduğunu sordum. Sonra dedim ki: Bunu birileri maksatlı çıkarıyor. Bunu iyi düşününüz. Müsteşarlık yapan bir bürokrat gelir de Ereğli belediye başkanlığı için aday olur mu? Olmaz mı? Şöyle zekanızı biraz çalıştırınız" deyince bu safsatanın kenar mahallelerde bile konuşulduğunu söyledikten sonra İsrarla rica etti.
Gazetemizde bu konunun aslını, astarını halkımıza duyurmamızı talep etti.
0 gece evine geldikten sonra saat 10.30 gibi kendilerini aradım. Kısa bir söyleşiden sonra olayın açıklanmasını talep ettikten sonra AKP milletvekili sayın Cem Zorlu’nun Ereğli belediye başkanlığını teklif ettiğini, sadece tebessüm edip gülüp geçtiğini söylediler. (Bu sırada aralarında geçen çok kısa bir konuşmayı kendilerinden izin almadığım için yazamıyorum...)
Akıl ve izan sahibi insanlarımız, hakiyetli ve kadirşinas tüm hemşehrilerimiz çok iyi bilirler ki gurur kaynağımız hemşehrimiz ŞAHABETTİN HARPUT, sözde değil de özde iyi bir Ereğli sevdalısıdır. Gençliğinden beri kalbi Ereğli'ye hangi hizmeti getireceğinin gayreti içinde çarpmıştır.
Değerli hemşehrimizin Ereğli'ye getirdiği hizmetleri bir başka sayımızda yayınlayacağız. Ancak, Ereğli'ye kazardırdığı bacasız fabrikadan, yani polis meslek yüksek okulundan ilcemize yılda hatırı sayılır paralar girdiği unutulmamalıdır?
Bundan böyle Ereğli'nin bağrından çıkmış olan böyle bürokrata dil uzatanları ne yapacağımızı 35 yaşın üzerideki tüm Ereğlililer çok iyi bilirler...
Hasan Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 31577

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Adil
    2014-03-24T22:58

    Yorumunuz ve yazınız için teşekkür ediyoruz.açıklayıcıydı


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın