Kapat !

Ereğli halkının boş laflara karnı tok

  • Ereğli halkının boş laflara karnı tok

Malum seçimler yaklaşıyor. Herkes bol keseden atıyor. “Yaptığımız işler yapacağımız işlerin teminatıdır” garantisini veremeyen kişilerin, bir tek “Ereğli’ye deniz getireceğiz” demediği kaldı. Kimisi seçilirse köylere tren yolları döşetip ulaşımın bunlarla sağlanacağını söylüyor, kimisi seçilirse Ereğli’yi il yaptıracağını. Muhtarlar da bu “MAVRA” kervanına katıldı. Bir muhtar adayı yapacağı hizmetleri anlatıyor: Bakın ne diyor. “Gerekirse Valiliğin kapısını, gerekirse Meclisin kapısını aşındırırım. Mahallenin huzuru ve selameti için her kapıya varır, mahalle mahalle mağdurların ihtiyaçlarını karşılamak için her şeyi yaparım. İlk yapacağım hizmet şunlar: Muhtarlık binası, kanalizasyon, yol, kaldırım, çocuk parkı, sokak lambaları, bazı tehlikeli yollara üst geçit, mahalledeki başıboş köpekleri zararsız hale getireceğim ve Yüksekokul yapacağım. Meydan boş derler tabi. Ama Ereğli halkının boş laflara karnı tok. Ereğli halkı geçmişte de gördü yapılan hizmetleri, şimdi de görüyor. Ereğli halkı bilir kimin ne yapıp ne yapamayacağını.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 34429

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Durmuş hergül
    2013-11-20T00:39

    Eski bir ereğlili olarak geçmişte ve günümüzde yapılan hizmetleri gördük. kimsenin maval okumasına gerek yok. hüseyin başkanın çalışmalarını görüyoruz. tekrar seçildiği takdirde devamını getireceğine yürekten inanıyoruz. allah yolunu açık etsin


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın