Kapat !

Belediye Etüt Merkezi Hizmete Başladı

Belediye Etüt Merkezi Hizmete Başladı

Ereğli Belediyesi tarafından Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde açılan İmdat Sarıca Gençlik ve Etüt Merkezi, İlköğretim öğrencilerine hafta içi ve haftasonları gönüllü öğretmenlerin katkıları ile etüt hizmeti veriyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde açılan İmdat Sarıca Gençlik ve Etüt Merkezi’ni ziyaret ederek, burada gönüllü olarak hizmet veren öğretmenlere ilköğretim çağındaki çocukların eğitim ve öğretimlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Oprukçu, hükümetin yanlış bir kararla dershaneleri kapatmayı planladığı bu dönemde, sorunlarını halledememiş olan Milli Eğitim Okulları’nın boşluğunu doldurmak için alternatif projeler üzerine çalıştıklarını ifade ederek, “Ereğli Belediyesi İmdat Sarıca Gençlik ve Etüt Merkezi’nde özellikle ilköğretim okullarında öğrenim gören gençlerimize katkı sağlamak amacıyla oluşturulan meerkezde, gönüllü olarak hizmet veren öğretmenlerimizin de katkısıyla hiç ücret alınmadan verilecek hizmeti önemsiyorum. Özellikle çocuklarımızın boş vakitlerini en iyi şekilde sorunlardan uzak olarak gerçekleştirecekleri bu merkezde bulunan okuma ve etüt salonlarında kendilerini geliştirebilecek bir ortamı da bulacaklarına inanıyorum” dedi.

Eğitimdeki açıkların dershaneler sayesinde kapatılabildiğini ve iyi bir üniversiteye gidebilmenin boyunun artık dershanelerden geçtiği gerçeğini bütün toplumun kabul ettiğini belirten Başkan Oprukçu, “Hükümetin bu kararını yanlış buluyor ve yeniden değerlendirmeye almaları gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu durumdan geri adım atılmaması durumunda ise içerisinde bulunduğumuz etüt ve okuma merkezleri gibi merkeezlere önemli ölçüde ihtiyaç duyulacağına inanıyorum. Bu vesile ile emeği ve hizmeti geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 60267

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Önder kaya
    2013-11-20T00:49

    Dershanelerin kapatılmasının gündemde olduğu bir zamanda, böyle bir eğitim kurumunun yapılıyor olması ereğli adına sevindiricidir. düşünenleri kutlarım...


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın