Kapat !

Milli Eğitim Müdürü Okulları Denetliyor

Milli Eğitim Müdürü Okulları Denetliyor

Ereğli’deki eğitim kalitesini artırmak için var gücü ile çalışan Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, bulduğu her fırsatta okullarımızı denetliyor.
Araştırmacı, sorgulayıcı, kuralcı özelliği ile bilinen
Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, dün gene yoğıun bir gün yaşadı.
Ereğli merkez ve Ereğli’ye bağlı yerleşim yerlerinde bulunan Ayvatlar İlkokulu, Sazgeçit İlkokulu Ortaokulu, Kutören İlkokulu Ortaokulu ve Belkayadaki tüm okullarımızda incelemelerde bulunan Çimen, bir gün içerisinde 10 okul denetimi gerçekleştirdi.
Gittiği okullarda öğretmen ve idarecilerle görüşen Çimen, 8. sınıflara yönelik TEOG sınavları ile ilgili yapılacaklar konusunda fikir alış verişinde bulundu. Okul müdürleri ile TEOG sonuçları ile ilgili ilçe çapında sonuçları birebir değerlendirdi.
Bilgi alış verişinin dışında okulların durumunu da inceleyen Ereğli Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, taşımalı öğrencilerin yedikleri yemekleri ve yemeklerin yapıldığı ortamı, okulların bina durumlarını da inceledi.
Kaliteli bir eğitimin olması için öğrenci, veli, öğretmen üçlüsünün diyaloglarının sağlamlaştırılması gerektiğini söyleyen Çimen, denetimler mutlu ayrıldı.
Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 24225

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın