Kapat !

SENEDE BİR GÜN MUHTEŞEMDİ

SENEDE BİR GÜN MUHTEŞEMDİ

Ereğli Sanat Merkezi Derneği'nin hazırladığı Ereğli Belediyesi Kültür Merkezinde sahne alan, Şef Sayın Ersin SÜMER yönetimindeki Bestekâr Mustafa Seyran “Senede Bir Gün” Konseri, Protokol üyeleri ve Ereğli halkının katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Bu güzel gecede unutulmayıp duyguların dili, ses renklerinin bileşeni olmayı bir kez daha başaran Ereğli Sanat Merkezi üyeleri, ayakta alkışlandı.
Ereğli Sanat Merkezi üyeleri, Emeklerini bir araya getirmeye kararlı yürekler olarak çıktıkları bu yolda kendilerini her konuda destekleyen Ereğli Kaymakamı Şakir Erden'e ve bu sevdayı, bu gönül birliğini, “Gözlerinizdeki ortak pırıltıyı görüyorum” diyen Ereğli Belediye Başkanı Sayın Özkan Özgüven'e teşekkür ettiler.
Ereğli Sanat Merkezi Derneği Yenetim Kurulu Başkanı Zeliha Zeyrek Koçak, “Şiir bakışlı, sessizliğin dingin sularında mısra mısra gezinen, varlığıyla derneğimize anlam katan, güzel insan Şefimiz Sayın Ersin SÜMER'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Varlığınız bizi her zaman bir adım ileriye taşıyacaktır iyi ki varsınız.
Yeşil ağaçların sevgi kokan dalı gibi "Kanun"uyla aşk dolu parmaklarıyla gecemize güzellik katan, ESM 'nin her zaman yanında olup bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kemal YURTMAN'a teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
Koçak, “Doğrusunu söylemek gerekirse, müzik meleklerin dilidir.” diyen Caryle'nin bu güzel özdeyişini bizlere hatırlatan; kar, yağmur, çamur demeden aylar boyunca konsere hazırlanan, sayısız kitleleri ortak bir değer etrafında toparlayan, müziği insan ahlakını arındıran kutsal bir ilim olarak gören, Koro'nun birbirinden değerli üyelerine teşekkür edip sözlerimi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözleri ile bitirmek istiyorum:
Beyler! Hepiniz mebus olabilirsiniz. Bakan olabilirsiniz. Hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz. Ama sanatçı olamazsınız”
Haber Merkezi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 63546

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın