Kapat !

Proje Adım Adım İlerliyor

Proje Adım Adım İlerliyor

Velilerin kitap okumasına yönelik değerler eğitimi doğrultusunda bir proje geliştiren Mehmet Akif Ersoy ilkokulunda; çocukların nasıl eğitileceği, toplumda iyi insan olmasında izlenecek yollar, çocuğa ailenin yaklaşım tarzları vb. unsurları içeren kitap dağıtımı yapıldı.
Dağıtılın bu kitabı veliler belirlenen süre içerisinde okuduktan sonra testli bir sınava tabi tutulacaklar. Sınav sonucunda belirlenen ödüller ve katılım belgeleri bir ödül töreniyle velilere sunulacak.
"Her Çocuk Bir Kitaptır" değerler eğitimi projesi, etkinliğine katılan Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, velilere projenin amacını anlattı. Velilere dağıtılan kitabın Konya Dost Eli Derneğinden karşılıksız olarak temin edildiğini söyleyen Çimen, “Velilerimizin kitap okumalarına yönelik güzel bir çalışma. Üç hafta sonra velilerimiz okudukları “Her Çocuk Bir Kitaptır” adlı eserden sınava girecekler. Dereceye giren ve katılımcı velilerimize ödüller takdim edilecek. Ailelerin kitap okuması adına çok güzel bir çalışma oldu. Katılım çok iyiydi. Okul Müdürümüz Mustafa Şenel beyi, müdür yardımcısı Atakan beyi ve öğretmen arkadaşlarımı tebrik eder velilerimize başarılar dilerim” dedi.
Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 82747

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın