Kapat !

Dr. Ali Sayar CHP Saflarında Yerini Aldı

Dr. Ali Sayar CHP Saflarında Yerini Aldı

Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olmak için doktorluk görevinden istifa eden Ali Sayar, partide düzenlenen törenle, Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.
Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için doktorluk görevinden istifa eden Ali Sayar, CHP İlçe teşkilatında düzenlenen törenle parti üyelik kaydını gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Yönetimi ve partililerin katılımı ile gerçekleşen törende konuşma yapan ilçe başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil, “Ülkemizin geleceğini belirleyecek olan seçimlere az bir zaman kaldı ve seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte tempomuz biraz daha artacak. Partimizden aday adayı olacak isimlerin çokluğu, bizim ne kadar büyük bir parti olduğumuzu gösteriyor. Partimizden aday adayı olmak için başvuran doktor Ali Sayar'a da teşekkür ediyorum” dedi.
Ali Sayar ise, yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar Devlet Hastanesindeki görevimden dolayı ve sivil toplum örgütlerindeki görevlerimden dolayı politik davranışlarımızda belirgin olamadık. Ama bugün, tarih karşısındaki sorumluluk duygumuzun bizi getirdiği yerdeyiz. Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi, bir parçası olmak onur verici. Sevdiğimiz Ereğli halkının teveccühleri ile Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adayı olmak için görevimden istifa ettim. Böylesine dinamik ve çalışkan bir camiada bulunmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.
Konuşmaların ardından parti üyelik formunu imzalayan Ali Sayar'a, ilçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil tarafından rozeti takıldı. (Haber Merkezi)

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 83166

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın