Kapat !

KARAPINAR’DA SÜRÜ YÖNETİM ELEMANI KURSU

KARAPINAR’DA SÜRÜ YÖNETİM ELEMANI KURSU

 Çalışma ve İş-Kur Ereğli Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Karapınar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Karapınar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile açılacak olan sürü yönetim elemanı kursu protokolü 15 Aralık 2014 tarihinde imzalandı.
 İşkur Müdürü Sait EKER, Karapınar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Tayfun GÖKÇE, Karapınar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AYDINBELGE  tarafından imzalanan protokol çerçevesinde 25 kişilik sürü yönetim elemanı kursu 17 Aralık 2014 tarihinde Karapınar Halk Eğitim Merkezinde başlayacak. Kursun uygulama eğitimi Karapınar Apak yaylası koyunculuk işletmesi ve Karapınar Akkuyu Yaylası Çağrı Kargo Keçi İşletmesinde yapılacaktır.
 Kursiyerlerin Genel sağlık sigorta primleri ve günlük cep harçlıkları işkur tarafından karşılanacaktır. 120 saatlik kurs sonunda katılımcılara Sürü yönetim elemanı sertifikaları verilecektir.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 54341

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın