Kapat !

Türkmen kavşağına kazma vuruldu

Türkmen kavşağına kazma vuruldu

Geç kalmış bir hizmetin hayata geçirilmiş olmasından duyduğu mutluluğu, sosyal medyada paylaşan Durul Türkmen, Ereğli halkının hizmete susadığını; hizmetin bununla sınırlı kalmaması gerektiğini söyledi.
Ereğli halkının Türkmen kavşağı gibi küçük şeylerle mutlu edilmeye mahkum edildiğini söyleyen Türkmen, doğru kararlarla bu gidişe dur demenin zamanının geldiğini, şu sözleriyle açıkladı:
“Bu gecikmiş hizmetin hayata geçirilmesini sağlayan Ulaştırma Bakanımız Lütfi Elvan’a, Ereğli adına bugün teşekkürlerimi ilettim. Basit bir kavşak çalışması için bile sevinen memleketimizi haketmediği bu halden kurtarmak için yola çıktık! Parlamentoda gerçek Ereğlili ve cesur bir temsilcinin olmaması hizmetlerin aksamasının en önemli etkenidir! Ereğlinin sadece Ankara'da değil bütün Dünyada temsil edilmesini sağladığımıza, teşvikler verilmesine öncü olarak en hızlı kalkınan ve gelişen şehir yaptığımıza tanık olacaksınız!”
Haber: Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 44195

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Serkan gürel
    2014-09-06T19:22

    Kavşağı sanki siz yaptırdınız.geç kalınmış derken siz yıllarca ankaradasınız niye müdahale edip daha önce yaptırmadınız bakana yapıldıktan sonra teşekkür edeceğinize niye bakanı daha önce aramadınız...politika kokan bu haraketleri ereğli halkı olarak yemiyoruz...otuduğıunuz yerden hem olayo sahipleniyorsunuz hem de daha önce olmalıydı diyorsunuz


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın