Kapat !

Ereğli Berberlerinde Yeni Uygulama

Ereğli Berberlerinde Yeni Uygulama

Ereğli Berberler ve Kuaförler odası başkanlığı görevine seçildiği günden beri çalışmalarını titizlikle sürdüren Başkan Veyis Güçlü, yönetim olarak aldığı bir kararla, meslektaşlarını rahatlattı.

Ereğli’de uzun yıllar sürdürülen ancak eski başkan Emin Ertürk döneminde işlerliğini kaybeden Pazar tatili uygulamasının yeniden uygulanmaya başlaması berber ve kuaförler arasında memnuniyetle karşılandı.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir berber, “Cumartesimiz pazarımız kalmamıştı. Zaten bizim sektörde gereğinden fazla esnaf var. Bir gün bile işyerimizi açmasak, bizim müşterimiz açık bulduğu başka bir meslektaşımıza gidiyor, oraya alışıyor bir daha da bizim işyerimize uğramıyordu. Buda müşteri kaybetmemize neden oluyordu. Şimdi ise eskiden olduğu gibi pazar günlerimizin tatil olması sayesinde kendimize, ailemize ayırabileceğimiz bir zaman oluştu. Bu uygulamayı yeniden başlatan başkanımız Veyis Güçlü’ye ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 27439

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • İbrahim dudu
    2014-07-09T14:53

    Başkanımızdan memnunuz çalışması daima devam etmeli.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın