Kapat !

Başkan Özgüven Sergiye Katıldı

Başkan Özgüven Sergiye Katıldı

Halit Kalkan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan, resimlerden oluşan serginin açılışına katılan Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı açıklamada; ''Öğrencilerimizin böyle güzel eserler ortaya çıkarmaları bizleri mutlu ediyor. Buradaki öğrencilerimizden de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alıyoruz. Oldukça hoşnut olduğum ve severek gezdiğim bir sergi hatta bu sergideki resimlerden, tablolardan bir kaçını alıp hem okulumuza katkı sağlamak, hem de belediyemize ait tesislerde bunları sergilemek istiyoruz.'' Bu tür etkinliklerin Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlendiğini, Ereğli Belediyesi olarak da bu tür etkinliklere önem verdiklerini; önümüzde ki dönemler itibari ile de buna benzer etkinliklerin yapılacağını duyuran Başkan Özgüven, öğrencilerin ders faaliyetleri dışında; başta Güzel Sanatlar olmak üzere bu tür sosyal çalışmaların ders kadar önemli olduğunu ifade etti. Okul Müdürü, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 85995

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Aysun
    2014-05-24T18:14

    Böyle sergilere katılacağına belediye işçilerinin parasını ödesin..kendi mazot ve benzinine para buluyor ama işçiye gelince para yok diyor..sergiyi salonu bırak özkan beyy..


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın