Kapat !

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ÖMER SÜLLÜ’MÜ GETİRİLİYOR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ÖMER SÜLLÜ’MÜ GETİRİLİYOR

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Eğer’in Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurmasından dolayı boşalan Ak Parti İlçe Başkanlığına isimler aranmaya başlandı. Birçok ismin ilçe başkanlığı için kamuoyunda dillendirildiği ancak gazetemize ulaşan bilgilere göre Saadet Partisi İlçe Başkanlığından ayrılarak AK Partiye geçen Ömer Süllü’nün AK Parti İlçe Başkanlığı için en güçlü isim olduğu öğrenildi.

Saadet Partisi eski İl Başkanı olan ve şu anda AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Tahir Akyürek’in Ömer Süllü ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı konusunun da görüşüldüğü iddia edildi. Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Ömer Süllü, Akyürek’e Konya Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığı için hayırlı olsun dileklerinde bulunduğunu söyledi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı konusunda görüş bildiren Süllü, “ Tahir beyle AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı konusunu görüşmedik. Ancak şu anda AK Partinin bir üyesi olarak Partimizin vereceği her göreve hazırım” dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 68000

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Halis özgenç
    2013-12-06T16:24

    Akpartinin içinde akpartiye yıllarca gönül vermiş insanlar dururken bu biraz yakışık almaz....daha ömer bey yeni geldi çıraklık var kalfalık var.ustalık var..."


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın