Kapat !

Cumhuriyet Halk Partili Olmak

Cumhuriyet Halk Partili Olmak

Yüreğinde vatan sevgisi olan sen Cumhuriyet Halk Partili arkadaşım evet sen önümüzde bulunan seçimlerde oy kullanıp yeniden dirilmek Ereğli’de var olmayı sürdürmek için kurtuluş mücadeleni göstermen ve Atatürk’ün sana emaneti olan Türkiye Cumhuriyetine, Bayrağına, Toprağına ve Partine sahip çıkma zamanın gelmedi mi? Sen Cumhuriyet insanısın Halk Partili olman asaletinde var. Dedelerinden babalarından gelir DNA’ anda vardır. İçine işlemiştir CHP sevgisi.

Partinin arkasında şerefinle onurunla durursun, kişileri yada menfaatini düşünmeden benim için asıl olan partimdir düşüncesi sende hep vardır ve var olmaya devam edecektir. Bütün zorluklarla her durumda savaşır hatta olmayanı oldurmaya çalışırsın. Haydi, kalk şimdi sıra sende Cumhuriyet Halk Partisini yukarılara taşımak için din, dil, ırk ayırmadan el ele kol kola hep birlikte aydınlık ve güzel günlere erişelim. Bizim içimizde insan sevgisi ve hizmet aşkı var. Biz Halkçıyız bizim ne kömür madenimiz nede kum ocağımız var.Oy bir insanın namusudur, şerefidir hiçbir şeye satılamaz.

Bizim onurlu bir yüreğimiz ve gelecek nesillere miras bırakacağımız tertemiz yarınlarımız var. Kendi adayına vereceğin oyla başın dik ve gururla girebileceğin bir belediyen olsun. Başka partiye oy verip vicdan azabı duymadan bu ezikliği yaşamadan ve çevrene yaşatmadan elit insan olduğunu kanıtla.

Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nun söylediği gibi;

CHP'li olmak demek herkesin umutsuzluğa düştüğü anda inanmak, kimseyi ayırmadan kucaklamak demektir. Özetle Cumhuriyet Halk Parti'liolmak demek Mustafa Kemal Atatürk olmak demektir.

CHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI

FATİH SAN

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 90108

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 5 Yorum Yapılmış

  • Neyse ney
    2013-12-06T21:30

    Bu ülkenin atatürkçülerden daha çok bu ülkeyi bir adım öne nasıl götürülebilinirliği projesi üretebilen ve projesini gerçekleştirebilen insanlara ihtiyaç vardır alman ikinci dünya savaşında yunanistanı bir haftada almıştı galiba bırakın atatürkün arkasına sığınmayı bir almanın yarısı kadar olun yeter çünkü onlar dünkü nazi olmanın bugünde nazi olalım mantığını silip attılar ve dünyanın en akıllı adamları siz de hala bu ülkede atatürkçü insanlara ihtiyaç olduğunu düşünüyorsunuz siz siz olun ama en iyi nasıl olunur bu idolü benimseyin

  • Fahrettin karabiber
    2013-12-05T15:30

    Başkanım çalişmalarınızda başarılar. türkiyenin atatürkçülere ihtiyacı var

  • Oğuz tunç
    2013-12-05T10:49

    Başarılar

  • Ulaş gezer
    2013-12-05T04:36

    Başkanım yazınız çok güzel olmuş. birleştirici, gerçekleri gösteren bir yazı. siz chp'ye bir kaç dönem önce gelseydiniz daha iyi olurdu. hani bir söz vardır zararın neresinden dönerseniz kardır diye. chp sizinle daha güzel ve dahada güzel günler var önünüzde. chp mustafa kemal olmayı bilmeyenlerin partisi olmamalı. saygılar

  • Yakup alveroğlu
    2013-12-04T18:06

    Yılını tam hatırlamıyorum ama senenin birinde chp meclise girememişti ve deniz baykal onurlu bir hareket yaparak; "bu işin sorumluluğu bana ait" demişti. bir zamanlar sol'un kalesi olarak bilinen ereğli'de chp'nin düştüğü durum karşısında "bu işin sorumluluğu bana ait" diyecek birisi var mı acaba?


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın