Kapat !

Oda başkanlarımız kan bağışında bulundular

Oda başkanlarımız kan bağışında bulundular

Ahilik haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katılan oda başkanları kan bağışında bulundular.
Madeni Eşyalar Odası başkanı Arif Demirbaş’ın önderliğinde gerçekleştirilen etkinlik, Madeni Eşyalar Odası’nın yeni sanayi sitesinde bulunan binasında gerçekleştirildi.
Kan bağışında bulunanlardan Bakkallar ve bayiler Meslek Odası başkanı Cumhur Yaman yaptığı açıklamasında, kanın önemini vurgulayarak, “Kan Acil değil Sürekli bir ihtiyaçtır. Kan üretilemeyen bir dokudur ve halen tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır.
Kan bağışı hem toplumsal hem kişisel açıdan çok önemlidir. Eğer kan verir isek vücut yeni kan üretir ve bu vücut için yararlıdır.
Her yıl binlerce insan, bir kaza ya da hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Kan Bağışı Yaşam İçin Yapılan Bir Armağandır
18 ve 65 yaş arası olan sağlıklı bulaşıcı hastalığı veya riski olmayan 50 kg üzerinde kişiler kan bağışlayabilirler. Biz Ereğli meslek odaları olarak ahilik haftası kapsamında etkinliğimiz arasına böyle bir sosyal sorumluluk koyarak, gerek üyelerimize, gerekse Ereğli halkına önder olmaya çalıştık. Bu duyarlılığı herkes göstermeli” dedi.
Oda başkanlarının ardından, çok sayıda sanayi esnafı da kan bağışı kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundular.
Haber: Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 51538

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın