Kapat !

Ereğli Emniyeti Kanayan Yaraya Neşter Basıyor

Ereğli Emniyeti Kanayan Yaraya Neşter Basıyor

Halkımız arasında, “her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardır” derler.
Bir süre önce terfien ilçemiz emniyet müdürlüğüne atanan Talat Arslan’ın icraatları bize bu sözü anımsatıyor.
Daha önceki bir sayımızda yeni müdür Talat Arslan'ın bir yandan ziyaretleri kabul ettiğini, bir yandan da verimli bir hizmetin envanterini hazırlamakta olduğunu yazmıştık.
Gördüğümüz kadarı ile Talat Arslan, sorunsuz bir Ereğli yaratmak ve de adli amirine de idari amirine de destek vermek için kolları sıvamış görünüyor..
Önceki yıllarda çeşitli ihbarlar ve çeşitli duyumlar alıyorduk. Okula giden bir bayan öğretmene bir sapık yaklaşıp rahatsız ediyorudu. Bu bayan da adımız çıkmasın yada ailemiz yanlış anlar savıyla rahatsızlığını içine atarak psikolojisi bozuluyordu.
Halk arasında zibidi tabir edilen bazı gençler okul çevrelerinde bir yandan kız öğrencileri rahatsız ediyorlar, bazı öğrencilerin cebindeki paraları alarak korkutuyorlarlardı. Bazı kız öğrenciler rahatsız edene karşı tepki gösteremiyor, ya da ailemiz yanlış anlar diye içine atıyor, kafasına ders girmiyordu.
Ereğli'de çeşitli okullarda binden fazla öğrenci var. Bu öğrencilerin velileri Ereğli halkını oluşturuyor. Çocuklarını okula gönderirken artık rahatsız olmayacaklardır.
Tüm polislerimiz Talat Arslan’ın gidişatına ayak uyduracaklar, halkın kanayan yarasına neşter basacaklardır.
Basın kuruluşu olarak öğrencilerin ya da bayan öğretmenlerin rahatını kaçıranlara destek olanlar bilsinler ki karşısında bizleri bulacaklardır. Emniyetin halkın huzuru için yaptığı çalışmadan rahatsız olanların ipliği pazara çıkarılacaktır...
Hasan Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 59526

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın