Kapat !

Öğretmeninden Özgüven’e Ziyaret

Öğretmeninden Özgüven’e Ziyaret

Emekli Öğretmen Ferhat Koyuncuoğlu Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Özgüven öğretmeni Ferhat Koyuncuoğlu ile eski günleri yad etti.

Öğrencisinin Belediye Başkanı olmasından büyük gurur duyduğunu söyleyen Koyuncuoğlu, öğretmenlik mesleğinin en güzel anlarının öğrencilerinin büyük başarılar elde ettiğini görmek olduğunu vurgulayarak Özgüven’i kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Koyuncuoğlu’nun elini öperek, yapmış olduğu ziyaretten dolayıteşekkür etti.

Özgüven, Ferhat Koyuncuoğlu ve rahmetli eşi Feriha Koyuncuoğlu’nun Ereğli’de birçok insanın yetişmesi ve Ereğli’ye hizmet etmesinde çok büyük emeklerinin olduğunun altını çizerek, “Değerli hocam ve muhterem eşleri eğitim camiasının en önemli değerleri arasındadırlar. Onları farklı kılan öğrencileri ile kurdukları iletişimdir. Kimi zaman bizlere öğretmen, kimi zaman arkadaş, kimi zaman anne-baba olan sayın hocalarımızın öğrencisi olmak benim için ayrı bir onur vesilesidir” diye konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 52392

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın