Kapat !

EMNİYET TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

EMNİYET TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Okulların açılması ile birlikte tedbirleri sıklaştıran Ereğli Emniyet Müdürlüğü, okul önlerinde önlem almaya başladılar.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımız dıarıdan gelebilecek tehlikelere karşı koruyan ve uyaran emniyet teşkilatımızın bu hareketi Ereğlililer tarafından beğeni ile izleniyor.
Okulların açılması ile birlikte okul önlerinde tedbirleri artıran Ereğli Emniyet müdürlüğü, her okula bir polis memuru ve ekip görevlendirdi. Görevliler sorumlu oldukları okul idarecileri ile sürekli irtibat halinde olacak ve okul güvenliği ile ilgili her türlü soruna anında çözüm bulmaya çalışacaklar.
Okul giriş ve çıkışlarında asayiş ve trafik yönünden tedbirler alınacak, okul çevresi güvenliği artırılacak, öğrenci servislerine yönelik denetimler sürekli yapılacak.
Okulla ilgisi olmayan şahısların eğitim öğretim ortamının huzurunu bozmasına izin verilmeyecek. Okul önlerinde bulunan öğrencileri rahatsız eden şahıslara Kabahatler Kanununa göre idari para cezası uygulana-caktır.
Öğrencileri şiddet eylemleri, madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklardan korumak için okul çevresindeki seyyar satıcılara, okul yakınında bulunan park ve bahçelere, umuma açık yerlere denetimler yapılacaktır.
“Çocuklarımızın yaşam alanlarının en önemlisi olan ve zamanlarının büyük bir bölümünü geçirdikleri okullarımızın güvenliğinin sağlanması en önemli görevlerimizdendir” diyen Ereğli Emniyet müdürlüğü yetkilileri, Çocuklarımızın Eğitim ve Öğretimlerini her türlü korku ve endişeden uzak güvenli bir eğitim ortamı sağlamak için titizlikle çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.
Haber: Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 80410

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın