Kapat !

Belediye çalışmıyor diyenlere inat bisiklet parkı yaptılar

Belediye çalışmıyor diyenlere inat bisiklet parkı yaptılar

Vatandaşların ulaşım aracı olarak genellikle bisikleti tercih ettiği Ereğli'de modern bisiklet parkları oluşturuluyor.
Sosyal Belediyeciliğin modern örneklerini sergilemeye başlayan Ereğli Belediyesi bisiklet parklarını göze hitap eden modern şekilde dizayn ederek vatandaşların hizmetine sunuyor.
Yıllardır kontrolsüz ve düzensiz bir şekilde bırakılan bisikletlerin görüntü kirliliği yanında vatandaşların da rahat hareket edememesine sebebiyet verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven,
“Vatandaşlarımız ulaşım aracı olarak genelde bisikleti tercih ediyor. Zaman zaman kaldırım üzerine veya kenarına bırakılan yada Esnaf Sitesi gibi yoğunluğun sürekli olduğu yerlerde gelişigüzel park edilerek görüntü kirliliği oluşturan bisikletleri görüyoruz. Muhtelif noktalarda yer alan bisiklet parklarının da çok az kullanıldığına tanıklık ediyoruz. Vatandaşlarımızdan Belediye olarak bisiklet parklarını kullanma-larını istiyoruz. Bizde bu park yerlerini daha stabil ve modern bir görüntüye kavuştura-cağız. Bunun ilk örneğini de Esnaf Sitesi önünde gerçekleştirdik. Bu alanda daha kontrollü ve sağlıklı bir park yeri oluşturup hem görüntü kirliliğini önleyecek hem de vatandaşımızın daha rahat hareket etmesini sağlayacağız. Bu çalışmalarımızı Ereğli'nin muhtelif noktala-rında da gerçekleştirerek hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 52638

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın