Kapat !

Hastane Acil Girişine Belediye El Attı

Hastane Acil Girişine Belediye El Attı
Belediyemizce Devlet Hastanesi Aciline Yeni Düzenleme Yapıldı

Belediyemizce Devlet Hastanesi Aciline Yeni Düzenleme Yapıldı

Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in talimatları ile Fen İşleri Ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesinde yapımı devam eden Acil Servis genişletme çalışmalarında sona gelindi.
Kamu Kurum ve Kuruluşlara desteğini esirgemeyen Ereğli Belediyesi, Ereğli Devlet Hastanesinde yapımı devam eden Acil Servis genişletme çalışmalarında da desteğini esirgemedi. Ereğli halkına daha iyi şart ve koşullarda acil servis hizmeti verilebilmesi adına Ereğli Belediyesi ve Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimliği işbirliğinde başlatılan genişletme çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalara Ereğli Belediyesi desteğini esirgemiyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler genişletilen acil biriminin tamamlanması için seferber oluyor.
Çalışmalarla ilgili memnuniyetini ifade eden Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Meriç Çağrı Ağır, Ereğli halkına daha iyi hizmet verebilmek adına başlattıkları acil genişletme çalışmalarında sona geldiklerini söyleyerek, çalışmalarda Ereğli Belediyesinin kendilerine büyük ölçüde katkı sağladığını, bundan dolayı Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür ettiğini kaydetti.
Ereğli Belediyesi olarak imkânlar ölçüsünde kamu kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını anımsatan Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Ereğli halkının daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alabilmesi adına yürütülen çalışmalara katkı sağlamanın kendilerini çok sevindirdiğini belirtti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 45678

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın