Kapat !

ÇALIŞANA, ÜRETENE SAYGI DUYARIZ

ÇALIŞANA, ÜRETENE SAYGI DUYARIZ

Ereğli Hacımütahir Mahallesi Güldalı apartmanı altındaki Yunus Emre Lokantası çalışanları bize Ulu önder Atatürk’ün veciz bir ifadesini anımsattı.
Laik Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Atatürk, o veciz konuşmasında şöyle diyor: "Çalışmadan, yorulmadan rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonrada istiklal ve istikballerini kaybederler”
İşte yukarıdaki adreste çoğunlukla, etli pide üreterek çocuklarını okutan hem kendilerine hem de çevrelerine yararlı olan İZZET usta ve eşi FİRDEVS hanımefendi çoğu yaşdaşları yataklarında mışıl mışıl uyurken sabahın köründe çalışmak ve üretmek için iş başı yapıyorlar.
Bu lokantaya insanların, neden daha çok geldiklerini merak edip araştırdık. İZZET usta ve eşi FİRDEVS hanımefendi taptaze ve tertemiz olarak ürettikleri etli pideleri yiyenlerin damak tadını unutamadıklarını, o nedenle bu lokantaya tekrar tekrar geldiklerini öğrendik.
Ereğli Güneş Gazetesi olarak çalışana, üretene saygı duyduğumuz ailelerden İZZET usta ile sayın eşleri FİRDEVS hanımı işleri başında görüntüledik. Kendilerini çevreye örnek oldukları için yürekten kutluyoruz.
Haber: Hasan Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 65850

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın