Kapat !

BU KADRO İŞ YAPAR

BU KADRO İŞ YAPAR

Geçtiğimiz gün yoğun bir katılımla seçim iletişim merkezinin açılışını gerçekleştiren Pankobirliğin güçlü adayı Mustafa Akbel, misafirlerini ağırlamaya başladı.
Ereğlili üreticinin sütünü değerlendirme adına verdiği mücadele ile Ereğli ve çevresinin ‘çiftçi dostu’ diye tanıdığı işadamı Mustafa Akbel, ziyaretine gelenlere projelerini anlatarak Pankobirliğin daha verimli hale getirilebilmesi için çalışacağını, bunu da üreticilerle birlikte gerçekleştireceğini söylüyor.
Yapacağı projelerini üreticinin beklentilerini gözleleyerek gerçekleştirdiğini söyleyen Akbel, projelerini şöyle sıralıyor:
* Örnek çiftçi çalışmalarımız olacak.
* Pankobirlik bünyesinde deneme labaratuvarı kurup kaliteli, verimi yüksek pancar tohumu elde edeceğiz ve çiftçiye tavsiye edeceğiz.
* Uzman eğitimcilerle çiftçileri sık sık bir araya getirip eğitim çalışmaları yapacağız. Sadece eğitim değil uygulama çalışmaları da yapacağız.
* Üyelerimizle ve çiftçilerimizle sık sık haberleşip, SMS ve bildiri yoluyla her zaman, iyi günlerinde, kötü günlerinde yanlarında olacağız.
* Bir aile ortamı yaratacağız.
* Üretilen pancarın kaliteli olması için destekleme çalışmaları yapacağız.
* Ürünün her evresinde çapasında, sulamasında, ilaçlamasında çiftçinin yanında olacağız. Yüksek şeker oranlı pancar üreten çifçtçimizi teşvik edeceğiz.
* Ereğli, Karapınar, Karaman şeker pancarı ürünlerinin bir marka haline gelmesinde Pankobirlik olarak üzerimize düşen bütün görevleri yerine getireceğiz, kurumları çalışır hale getireceğiz ve gerekirse hesap soracağız.
* Siyah havuç ve Sebze Üreticileri Birliklerinin kurulması için öncülük edeceğiz.
* Hayvancılığı destekleyeceğiz.
* Kurulmuş olan süt birliği ile işbirliği yapacağız.
* Kooperatifleri destekleyeceğiz.
* Yine kurulmuş olan veya kurulacak olan hayvan üreticileri birliklerine her zaman destek vereceğiz.
* Mağdur olmuş üyelerimize ve çiftçilerimize gerekli hukuki ve maddi desteği vereceğiz. Sulama sorunlarını çözeceğiz.
* İvrizbarajı yeraltı sulama yapılmasını ve yeni su havzalarının oluşturulması için ilgili kurumlarla eşgüdümlü olarak çalışacağız.
* Su uygarlıktır, berekettir, üründür. Suyu kullanmak her vatandaşın hakkıdır.
* Hükümetimizin, Avrupa Birliği'nin ve dünya bankasının desteklemelerinden yararlanmak üzere pancar çiftçilerimizin lehine olan projeler üzerinde çalışmalar yapacağız.
* Kaymakamlık, Belediye, İlçe Tarım Müdürlüğü, Fakülte, diğer meslek odaları muhtarlarımız, ziraat mühendislerimiz ve veterinerlerimizle el ele vererek projeler yapılmasını ve uygulanmasını sağlayacağız ve bu konuda uzaktan izleyen değil, önderlik yapan Pankobirlik olacağız.
* Üreticimiz Şeker Fabrikasına pancar teslim etme aşamasında sabahlara kadar sıra beklemek zorunda kalıyor. Onların rahat etmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi.
Akbel açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bunlar gözlemleyerek tesbit ettiğimiz projelerimiz. Hep söyledim halen de söy-lüyorum. Biz Pankobirliği birlikte yöneteceğiz. Bunun için üreticilerimizin görüşlerine ve projelerine açığız. Yörecilik yap-madan Pankobirlik kapıları tüm üreticilere açık olacak” dedi.
Seçim İletişim Merkezi’ne gelen ve Mustafa Akbel’in projelerini dinleyen üreticiler; “Sayın Mustafa Akbel, Duran Özbudak, Mehmet Özkoç, Nazım Sezer ve Zekeriya Özermiş’ten oluşan kaliteli bir ekip var. Bu kadro iş yapar” diyerek seçim bürosundan mutlu ayrılıyorlar.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 26679

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın