Kapat !

Ereğli Piyasası Durgun Ama Gelinlikçiler Memnun

Ereğli Piyasası Durgun Ama Gelinlikçiler Memnun

Okulların kapanması ve gurbetçilerin yıllık izinlerini geçirmek üzere yurda dönmesi ile hızlanan düğün hazırlıkları düğüncü esnafında canlılığı artırırken, nişan elbisesi, gelinlik ve abiye üreten firmalar kış aylarında aldıkları gelinlik siparişlerini yetiştirmekte güçlük çekiyor.

DÜĞÜNLER ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Deniz Gelinlik sahibi İmdat Yüce, Orta Anadolu’da, gurbetçilerin ülkeye gelmeye başladığı ve hasadın yapıldığı Temmuz ve Ağustos aylarında düğün sayısının arttığını söyledi. Okulların kapanması ile düğün hazırlıklarının hızlandığını ifade eden Yücel, bunun düğüne bağlı çalışan; fotoğrafçı, gelinlikçi, bayan kuaförü, matbaacı, düğün salonu işletmeleri ve fotoğrafçı esnafında canlılığı artırdığını, düğünlerle yakından ilgili birçok firmanın ürün yetiştirmekte zorlandığını bildirdi. İmdat Yüce, kendi firmalarının kaliteli gelinlik, nişan elbisesi ve abiye sattığını kaydederek, Ereğli’nin yanı sıra çevre ilçelere ve köylere de kaliteli gelinlik sattıklarını, bu sene Ramazan ayına denk gelen düğün sezonundan dolayı, Ramazan sonrası aşırı bir yoğunluk olacağını dile getirdi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 86428

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın