Kapat !

EREĞLİ’DE TRAFİK MUAMMASI

Değerli Kardeşlerim ; Bugünkü konumuz insan hayatını ilgilendiren en önemli konulardan biri olan TRAFİK terörünü konuşacağız.. KONUMUZ her zamanki gibi EREĞLİ'DİR ve EREĞLİ'DE yaşanan olayları gündemimize taşımaktır. Bugün EREĞLİ TRAFİĞİNİ eleştireceğiz.. Öncelikle EREĞLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE ve özellikle trafik ekiplerine çok iş düştüğünün altını çizmek istiyorum.. EREĞLİ'DEKİ Trafik kargaşası akıllara durgunluk verecek kadar başı boş bir şekilde dizayn edilmiştir. EREĞLİ'DE araç kullanmak, cadde ve sokaklardan geçmek oldukça güç.. Araç sahiplerinin cadde üzerindeki yollarda araçlarını serbestçe ve korkusuzca park etmeleri, yolları daraltmaları, bu bağlamda elbetteki diğer sürücüleri de sıkıntıya sokmaktadır. Konular bunlarla bitmiyor, bu sadece uyarı niteliğindeki bir hatırlatmadır. bazı şeyleri kısa geçmek zorundayız. Umarım yetkililer ne demek istediğimizi anlayacaklardır.. Ereğli'de trafikteki yaşanan bir çok ihmalsizliği yazmak ve anlatmak isterdim ama şimdilik yeri olmadığı kanaatindeyim.. Ne olursa olsun, insan hayatına zarar getirebilecek her türlü dengesizlik ve hayasızlıklar affedilmemelidir.. Şehir içinde ve dışında yapılan trafik denetim ve kontrolleri başkalarını da kesinlikle rahatsız etmemelidir.. Tanıdık, akraba, güç ve para, denetimleri yapan POLİS kardeşlerimizi zor duruma düşürmemelidir. Toleranslar tanınmamalıdır.. Çocuklarımızı sabah okullarına gönderirken telaş ve korku içerisinde göndermek istemiyoruz.. Şehir içinde araba kullananların bir çoğunun hız sınırının 70.80 ler de olduğunu da biliyoruz.. şehir içinde kurallar çerçevesinde, hız sınırını aşmadan seyir halindeyken ''Bana yol ver'' der gibi arkadan korna ve selektör yapanların hışmına da çoğu kez uğruyoruz.. EREĞLİ'DE aslında yok yok...Ehliyetsiz araba kullanan gençler, cadde ve sokaklarda açık sesli egzoslarıyla vatandaşı rahatsız edenler, Nizami olmayan kasksız ve açık sesli egzostlarıyla motosiklet kullananlar maalesef EREĞLİ trafiğinde kol gezmekteler, Kırmızı ışıklara riayet etmeyenler vs vs tüm olumsuzlukları EREĞLİ'DE görmek mümkündür.. Tüm bunlar neden EREĞLİ'DE yaşanıyor sorusunun bir cevabı olmalıdır.. Demek ki bir yerde bir zaafiyetler var...!!!! Taktiri EREĞLİ Emniyetine bırakıyoruz... Saygılar..

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 21930

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 3 Yorum Yapılmış

  • Bekir kalleci
    2014-06-22T10:40

    Ereğli'mizde ki trafik laçkalığını anlatan güzel bir yazı, bir an evvel önlemler alınmalı, kuralları uygulayan ne vatandaşımız var, nede sıkı denetleyen polislerimiz var !!! inşallah düzelir.

  • Sinan şamlı
    2014-06-13T20:36

    Ereğlide trafik konusunda çok önemli açıklamaları yapmış yazarımız..umarım ereğli emniyeti bunları dikkate alır..ve çok önemli bir zaafiyetten söz etmiş mehti saraç..demekki bazı şeyler es geçiliyor..emniyet yazarın ne demek istediğini anlamıştır sanırım..

  • Sevda a.
    2014-06-12T19:23

    Harika bir yazar..tebrik ediyorum..ereğli için çok faydalı bir insan..güneş gazetesini tebrik ediyorum..


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın